Önvizsgálat

Készen állsz az online randizásra?

Ne vedd személyes sértésnek, ha valaki hirtelen eltűnik, hiszen az ismerkedés fázisában egyszerre többekkel is levelezhet, udvarlók jönnek-mennek. Bármikor úgy alakulhat, hogy valaki mással fordul komolyra a dolog, vagy más tereli el levelezőtársad figyelmét. Lépj tovább, nem ő volt a te embered, de ne keseregj rajta!

Ne ellenőrizgesd folyton a leveleidet! Persze, mindenki szeretné, ha kiszemeltje egyből válaszolna neki, és rögvest elindulna a társalgás, de azzal, hogy görcsölsz, csak magadnak ártasz. Foglald el magad, intézd el a tennivalóidat, a válasz majd idejében megérkezik.

Ne randizz egyből mindenkivel, mert így csak kiégsz, sokkal többre mész, ha csak olyannal találkozol személyesen, akivel már levelezés közben elmélyült kicsit a kapcsolatotok.

Használd ügyesen a keresőt! Ha van rá módod, nyugodtan böngéssz a regisztráltak között hobbi vagy érdeklődési kör alapján, így sokkal hamarabb megtalálod azt, akivel sok közös van bennetek!

Ne rekeszd ki a való világot, járj el továbbra is klubokba, barátokkal találkozni, sétálni. Ne szűkítsd le az ismerkedési teredet az internetre, mert ha itt ne adj isten, csalódás ér, akkor könnyen kiábrándulhatsz a randizásból úgy, ahogy van. Tartsd nyitva a szemed házon kívül is! Ki tudja, hol talál rád a szerelem?